Odotus

Runoilija J M Stone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ihmisenalku ihmettelemässä tätä maailman menoa...
Sanon joskus sanasen... joskus toisenkin.

" jos se toimii, älä sorki sitä"

Pitäkää kiinni tuosta.
 

Purkautui pakkanen,
yli scandien koiranselän tännekin hiipi.

Kylvi kimalletta ruohikkoon,
riitettä rapakoihin,
seittikuvioina ja kirkkaina lasimaalauksina,
huuruna hengityksessäkin.

Taivaankin puhkoi, mustan täyteen,
pieniä valopilkkuja öiselle taivaalle.

Kuun sirppi mustaa taivasta leikkaa,
hailakkaa kylmää valoa kylvää.

Nyt akkunoihin kynttilöitä-
valoa ja lämpöä tuomaan.
Huopatossut ovenpieleen,
harava esiin, viimeisille haravoinneille.

Tässä illassa,
todellista talven tuntua-

ja niin lumienkeleiden odotusta.

Selite: 
Talvi tulee... villaa ylle :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot