"Rakastan sinua", kuulin
Jumalan lausuvan
Ympärilleni tähysin, luulin
Hänen toiselle sen sanovan
Mutta ketään toista en nähnyt
Piirsit varjoni lattiaan
Tunsin hellän kosketuksen,
"Opetan sinut rakastamaan"
Selite:
Jumalan rakkaus saa rakastamaan! (:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Entä mitä Jumalan viha tekee..?
Kaunis ja valoisa! Toiveikas.