Olen väsynyt puhumaan rakkaudesta
väsynyt puhumaan pojista ystävieni kanssa
Väsynyt laskemaan leikkiä,
väsynyt, väsynyt, väsynyt
En ole väsynyt rakkauteen
en vain jaksa puhua siitä
Olen myös väsynyt unelmoimaan siitä,
en jaksa nimittäin pettyä unelmiini
Olen väsynyt pohtimaan syvällisesti
Jaksan rakastaa vain
jos tulet vierelleni
lupaat pysyä siinä
ja opettaa kädestä pitäen
rakastamaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi