Muru murulta
minut kasasit kokoon
siru sirulta
liitit yhteen
pirstoutuneen sisimpäni
jätit minuun jälkesi-
hyväilevät
välittävät
lämpimät
Sinun jälkesi
on minussa -
ja minuun jäävät.
Kukaan koskaan
sinua voi korvata -
ei kukaan
Älä katoa pois,
älä ainakaan kauaksi -
ikävöin jo nyt,
vaikka oletkin lähelläni.
Sinulla on avain
minuun,
yksinoikeudella!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~ Suloinen runo läheisen ihmisen kaipauksesta ~