North, West, East & South

Runoilija Dopulateus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun silmin pimein katsoo, ei koskaan tule tajuamaan.
 

Kuulen tuulen,
Kaukana ikuisuuden.
Katson kauas pohjoiseen,
Alas syvään rotkoiseen.
Suomineidon rintalastaan,
Joka paistettu kuusen rasvaan.
Lisäksi suolana ja pippurina pohjoinen viima,
Ihmisillä solmussa kaikki siimat.

Vappuna juodaan simaa,
Sitten mennään himaan.
Lämpimään, Kotoisaan lämpinään pehmoiseen,
Pyöreiden seinien sisään.

Nytten katson itään, En koskaan pääse sisään.
Tähän elämään.

Länteen katseeni lähtee,
Seinässä vilkkuvaan tähteen.
Tajuan, ei elämällä juuri arvoa,
Ilman ketään, Jota rakastaa.

Etelässä vetelässä, Helsingin kupeessa,
Ihmisillä kirppuja tupeé:ssa,
Huomaan, ei rahalla juuri arvoa,
Kun ostaa ei voi onnea,
Mitä minulle suot.

Selite: 
vähän hätänen.. Tuun luultavasti muuttamaan tätä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot