Mua kyrpii kyllä nyt suomessa,
koska hallitus se kusee aika huolella,
Kerro miks, nisti tilastot nous puolella,
ja miksi huumeita myydään jokapuolella,
niitä kannetaan tänne suolessa,
ja nuorilla on vaikeeta tuodessa,
massia niille jotka ne työntää suoneensa/
Kannabiksest tehtiin porttihuume,
Nykyään asiat on oikeesti huonommin ku luulet,
ei turhaan kaikki sano et ollaan pahoinvointisuomes,
ku kuosihuumeet valtaa jengin suonet,
ja näistä piireistä kyllä löytyy muotihuumeisiin kuolleita/
miksei stressistä tehdä samantien porttihuumetta,
Stressi kun yleistää suomes itsemurha kuumetta,
ja elämän vois samantien kieltää lailla,
koska elämästä me stressataan ko järkiä vailla,
Miksi me rääkätään ittemme hulluiksi,
ja miksi me tehdään elämästä duuniki,
siihen duunin päälle pitäs vielä verojaki maksaa,
kyll on pakko sanoo; oot hullu jos jaksat/
Ja totta se on, et jaksakkaan,
kyllä sen huomaa jo maksasta,
eli mielenterveys ei paljoo päässä paina,
ku annat rahan pompottaa sua sillä lailla/
jos ei olis ylintä, ei olis alinta,
eli sitä syvintä kynnystä mielessä,
luokittelemista opetellaan jo pienestä pitäen,
siitä itäen, valtava, rasistinen puu,
jonka valta on isompi ko mikkään muu/
tässä maailmassa, eijjoo arvot kohillaan,
silti täällä pohitaan, et meniks meiltä ohi jotain,
Ehkä meni ohi jotain aivan pientä,
todellisuudessa jotain aivan muuta,
sen koko vastaa matkaa kuusta telllukseen,
ja siinä matkalla se ehtis vielä kiertää venuksen,
moneen kertaan/
Meidät ihmiset on, ehkä aivopesty,
mielistämme heikot, hatarat tehty,
mieliämme kynnetty, myllerretty,
siihen asti et, ollaan ymmärretty,
ettei mieltä voi saada muutettuu,
pojat, ehkä meitä on kusetettu/
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi