Vanha mies

Runoilija 25a028a168499e7a194138ef3a3a3419

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 19:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kaiken lopuksi olen viimenen joka seisoo omilla jaloillaan
 

Istuu mies vanha varjossa puun.
kitaran sointuvan kuule hän.
kylkee puun piippunsa kolautta.
syliinsä harmonikkansa nostaa.
yhtyy hiljaiseen sointuun kitaran.
kaksi soitoa kuulla saamme.
sävel sama silti on.
soinnut kantaa taivaisiin.

Selite: 
juuh yö inspis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot