Toive

Runoilija 25a028a168499e7a194138ef3a3a3419

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 19:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kaiken lopuksi olen viimenen joka seisoo omilla jaloillaan
 

Voisimpa kietoa käteni ympätillesi.
Koskettaa pehmeää ihoasi.
Suudella punaisia huuliasi.
Nukahtaa hiustesi tuoksuu.
Herätä silmiesi kaihoavaan katseeseen

Olisitpa minun, etkä toisen.
Voisimpa rakastaa sinua.
Näyttää kuinka paljon tunnen sinua kohtaan.
Voisimpa vain olla sinun.

Selite: 
'Joskus sitä toivoo vain mahdotonta
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipausta

 

Käyttäjän kaikki runot