Elämä

Runoilija Jape

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä voi suututtaa ja itkettää. Joskus se voi jopa pelottaa ja järkyttää. Mutta elämä ei ole tylsä. Sinä olet, jos annat sen lipua ohitsesi.

Selite: 
Aika kliseistä skerbaa, mutta näinhän se on. Tästä lähdetään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksesi on jo alussa hienolla polulla...

niinhän se menee... eihän sen voi ohi antaa mennä :)

niinhän se noin on. siitä on hyvä lähteä liikkumaan. :)

 

Käyttäjän kaikki runot