Me ihmiset mietimme monesti minne kulkumme vie elämämme päätyttyä. Katsomalla kissan silmiin näemme toisen maailman. Minne tiemme johtaa. Se ei ole paha maailma. Se on vain jotakin sellaista mitä me emme ymmärrä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit