Rakastan kaunista kultaani!
Rakastan runojeni kautta.
Silitän sanojen helkkeellä.
Kiihkeästi kutittelen kirjainten kesäleikeillä.
Lisään saavillisen intohimoa,
kaadan vielä lisääkin kuumeista otsaani pyyhkien.
Posket punoittaen pudotan
pussillisen pusuja lauseisiin.
Virnistän virkkeen taakse piiloutuen.
Irrotan itsestäni ilon leikkiä lauseilla,
suudella sinua sanojen sekametelisopalla.
Rakastelen riimeillä,
hivelen ihoasi pilkuin ja pistein.
Rakastaa voi näinkin!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi