Ehkä nostalgia saa hänet juomaan,
vanhojen albumien tahdissa tanssimaan,
viiniä maistellessaan laseittain
Horjuvia askeleita ottamaan
Kuin nuori jänis ympäriinsä hyppimään,
Jokaisen täytyisi nauttia itseestään
Kuin tiistain ensimmäisessä hiprakassaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi