Mä oon tuntenu itseni eläimeks
Naarmuiset kalterit ympärillä,
niin levottomaks, turhautuneeks
Undulaatteja ja nymfomaaneja
Mä tahdon tuntea ne mun iholla
Oon varmaa haaveillu liikaa sadisteista,
psykopaateista ja valvontakameroista
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi