Onkohan tää sit hyvän maun vastasta
Jättää lakanat viikoiks vaihtamatta,
Soittaa muuttomiehet ku on liian raskasta
Puhua rivoja yöt eksille miettimättä
Sä jätit mut niin kuin mä omatuntoni
ja aloin suunnitella pakomatkaa suomesta
jätän tänne kylmyyden ja häpeäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi