Kaukana

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Unimaailmassa pilvien takana
Avaruuden keskellä
Kuiskivat äänet toisilleen miljoona hiljaisuutta
Siellä hetki on ikuisuus
Ikuisuus mittaamattoman arvokas
Siellä kaupunkien ja maiden rajat ovat merkityksettömiä
Siellä lunta voi sataa kesällä
Sekä ruusuja kasvaa veden pinnalla
Siellä kaikki on mahdollista
Siellä sinä teet kauneimmat uneni todeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno <3

tää o hieno runo :) pidin :D

 

Käyttäjän kaikki runot