Kaiken sen haurauden ja ikuisuuden keskeltä löytyi pieni valo.
Se valo syttyi varoittamatta ja lämmitti liikoja vaatimatta.
Se valo oli elämäni sielu, pienen maailmani keskipiste.
Lämpö talven pakkasessa,valo yön pimeydessä.
Se valo oli rakkaus.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo, runon loppuosa varsinkin kosketti kauneudellaan :)