Nimetön

Runoilija Myyra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003
Viimeksi paikalla: 12.1.2020 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaa, itsesyytöstä, unohtamatta inhoa.
 

Odotin sitä hetkeä koko päivän,
kun viimein ilmestyit.
Sinusta humalluin ja sekosin,
en sanaakaan saanut sanotuksi

Seuraasi silti hakeudun,
kuulumisiasi aina kysyn..
Huolehdin ja pelkään puolestasi,
sitä et onnekseni huomaa.

Sillä se kaikki,
mitä meillä on.
Murenisi pieniksi palasiksi,
jos siitä kertoisin.

Sitä en kestäisi,
en voi sua vapaaksi päästä.
On rautahäkin avain piilotettava,
sinut sinne kahlittava.

Jolloin voisin:
Kahdeksasta neljään voisin sinua katsella,
neljästä kuuteen silittää.
Kuudesta kymmeneen hyväillä,
kymmenestä seitsemään nukuttaa.
Seitsemältä herättää ja ruokkia,
kahdeksalta taas häkkiin lukita.

Itken,
kun edes ajattelen tätä.
En siihen kykene,
enkä sinuahalua rajoittaa.
Mä sanon vain,
hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Myyra Marionetti 11.11.2011 0 Runo
Myyra 3.11 Vol2 10.11.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 7.11.2009 1 Runo
Myyra 3.11 3.11.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 28.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 25.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 23.10.2009 1 Runo
Myyra Nimetön 21.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 4.10.2009 0 Runo
Myyra Nimetön 6.4.2009 0 Runo