Puut alkavat kellertää,
pian ne pudottelevat lehtiään,
ja ovat pian riutuvan alasti.
Tuuli yrittää sitä siepata,
sateet saada hiipumaan.
Ei se lähde minusta kulumallakaan,
ei se kellastu kuin rannan kaislat,
ei se lennä lintujen mukana pois.
Se pysyy kuin terva kannossa,
tai pahka koivussa.
Minun rakkauteni sinuun.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi