Yö on valkoisempi,
kuin musta vesi.
Tumman veden päällä,
valkoinen usva leijuu,
kuin ohut harsoinen verho.
Mustan metsän edessä,
rannoilla koivujen rivi,
seisoo valkoisena hämärässä.
Tummaa on yön vesi,
siinä ui valkoinen joutsen.
Yö on valkoisempi,
kuin musta vesi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on jotakin synkkää, jotain haaveilevaa, kaunista...hieno runo!