luonteeltaan erinomainen
saattaa lannistua jos
puhutaan välinpitämättömällä äänensävyllä
mutta muuten kerrassaan häikäisevän tyytyväinen
omiin suorituksiinsa
ei lainkaan pikkutarkka
mikä on hyvä ominaisuus
suhteen pitkäkestoisuutta ajatellen
ja miksei ajateltaisi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi