kissa pesee itseään vahingossa minua
kaikki iho on yhtä
tällä kiviseinien ympäröimällä pihalla pysyy
lämpö pysyy aika
paikallaan pysyy poissa ukonilma
vain aurinko saa luvan ja minä
kiivetä ajatustesi päälle odota
pian on kesä ohi ja pistän kiipeilykengät
jalkaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi