Lento χξς´.

Runoilija Siddhartha

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.7.2017 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hulluus on katsojan silmässä.

 
 

Valmistautumisessa
on omaa taikaansa

suorastaan
jännitettä ilmassa

kun odotetaan
siipien alle nostetta

moottoreiden pauhu
on huumaavaa

ja voi pojat!!
sitä tunnetta,
kun kuulee laskutelineiden pauketta
tietäen olevansa ilmassa
(olevansa jumala)

se on vasta menoa.

mut ootapa
kun ollaan pommisuoralla

se näky on
pelottavan kaunista.

hyvä muistaa
kuitenkin varoa

pommiluukun reunalla
jos ei pommien mukana
halua pudota.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa tunnelmaa, kauniilla tavalla kerrottuna, kuin pieni jännittävä tarina runosi, tässä sivulla viihtyy

Pidän tästä.. Jotenkin tulee mieleen Lost, se sarja. En tiedä mistä se johtuu :D
Pidän muutenkin tämän tunnelmasta,
nuo pommit herättävät minussa tietynlaista itsesuojeluvaistoa. Tai ehkä se on tuo keskusyksikön hurina..
En osaa sanoa tästä oikein mitään,
kyllä, olet saanut luotua jotakin upeaa!

Elämässä on monta ulottuvuutta, pahojakin.
Runosi antaa aihetta miettiä.

Runossasi on pientä jännittävyyttä ja se juuri kiehtoo, kun lukee sitä:)
kiitos arvostelustasi.

 

Käyttäjän kaikki runot