Hoitaja
etkö näe näitä lapsia tässä,
koira on heitä hätyyttelemässä!
En nukkumaan pysty,
en ehdi juuri,
hätäni heistä
on liian suuri!
Minä pois ajan koirat,
peittelen lapsen,
myös sinut
lempeän hopeahapsen.
Nyt on päättynyt päivä,
ja sen mukana työ.
Minä puolestais
valvon tän koko yön.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sait minut kyyneleeni...Kiitos koskettavasta runosta
upea..vautsi :)
Koskettaa, koskettaa, ihmiselämään sopii monenmoisia vaiheita.
Minä puolestas
valvon tän koko yön.
Tykkäsin paljon, kaunis. Koskettava. Ihana, hieno.
Kiitos arvostelusta :)
Hoivaat paitsi vanhusta myös hänen omaa maailmaansa. Jälleen liikutuin inhimillisyydestäsi.
Voipi olla että olen liian yksinkertainen ymmärtämään tämän kokonaismerkityksen..
mutta koskettava runo,
jotenkin kovastikin tykkäsin=)
Tämä saa minut miettimään....onko tässä monta merkitystä yhtäaikaa...