On keskiyön tunnit menossa.
Olet rauhaton, eksyksissä
Tunnen ja koen hätäsi, pelkosi.
Sanani eivät riitä lohduttamaan.
Minäkin olen sinulle vieras, vaikka olen tuntenut sinut jo useiden vuosíen ajan.
tyhjät kliseet eivät oloosi helpota.
Tulen viereesi. Otan sinun lähelleni.
Siinä me olemme kahden.
Yritän olla sinulle ystävä.
Ihminen ihmiselle.
Ja silti koen avuttomuutta hätäsi keskellä.
Kunpa voisi auttaa,
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
surullinen,koskettava.
surullinen,koskettava.