Elämä sanoi Luojalle:kulje kanssani samaa matkaa. Aina kun tulen tien risteykseen,lohduta ja kuljeta minua oikeaan suuntaan. Luoja vastasi elämälle: Elämä, kyllä rakas lapsonen elämänalkunen kuljen kanssasi samaa matkaa tuli vastaan sinulle,mitä tahansa. Sinun tehtävänäsi on vain pitää kiinni minusta. Minä kyllä näen sinut aina. Minä olen Luonut sinut. Elämä ja Luoja kulkevat samaa matkaa ja lopulta kohtaavat taivaassa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit