Kuljen tällä tiellä Sinä olet siellä Ja minä olen täällä ikävä on joka säällä Kohta on häät Sitten näät Mut kaunis puku päällä Oon onnellinen säällä kun säällä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2020 13:35 Star Kerrassaan ihanasti ajateltu, paljon onnea tulevalle hääparille <3<3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut