Kuukausi oltu naimisissa
Iloa
Onnea rakkautta
Ja arjen pieniä ihmeitä.
Pettymyksetkin yhdessä läpi
Käydään ja toisia lohdutetaan
Ja yhdessä kuljetaan
Iloa
Onnea rakkautta
Ja arjen pieniä ihmeitä.
Pettymyksetkin yhdessä läpi
Käydään ja toisia lohdutetaan
Ja yhdessä kuljetaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onnea ja rutosti teille
Sivut