Katselen kaukaa kasvojasi,
pehmeätä leukaluusi linjaa,
silmiesi kirkkautta
ja tahdon nuolla sinut märäksi.
Olen sekaisin himosta,
palavasta tahdosta.
En löydä edes sanoja
vaan toistan perässä kaiken sanomasi.
Vaikka lupasin sinulle sydämeni,
annoin sinulle kaikkeni,
lupasin olla parempi ihminen,
en silti yltänyt tarpeeksi korkealle.
En voi ikinä voittaa vastustani,
olla häntä kauniimpi,
himoittavampi,
tai muutenkaan parempi.
Miksen pärjää sinulle rakas
Narkissos?
Selite:
Taru Narkissoksesta ja Echosta on aina säväyttänyt.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Viimeinen sana kirjoittaa koko runon ja laittaa minut hymyilemään. Pidän.