Veden liplatus
lintujen laulu
ruohonleikkuri jossain kaukana.
Tuuli hiuksissa
auringon lämpö
muurahaiset juoksemassa säärtä pitkin.
Taivaan sini
kukkien loisto
puiden aistillisesti kaartuvat rungot.
Tätäkö on olla
onnellinen?
Selite:
Ai että tuli niin klisee! Istuskelin kesäpäivää ja halusin maalata maisemasta kuvan sanojen avulla. Mukavaa oli ja rauhallista ja tässä tulos.~
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
I h a n a runo,
vetoaa kyllä minuun.
Runosta välittyy onnellinen olo.