Huijaus

Runoilija Kyppæ

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.10.2017
Viimeksi paikalla: 22.10.2023 0:05

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain jäi minulta huomaamatta, mutta ei se huoleta, se jäi huomaamatta
 

Havahduin yöllä tunteeseen,
raotin silmiä, utuinen näky toi hymyn
en ollut yksin, olit vieressä
onnellisuuden aalto humahti ylitse,
sulki silmät.
Aamu,
herääminen,
muisto,
olisiko,
raotin silmiä, totta on,
onnellisena kurkotan käden kupeellesi,
kuiskaan samalla huomenen,
petos,
pelkkä peitto,
myttynä,
hämmästyn,
olit vieressä yön,
haihduit pois hetkessä
jäi tyhjyys,
yksinäisyys
 
Selite: 
erään aamun tapahtuma, että miten olikin pettymys suuri
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi koskettaa.

Tyhjyyden tunne voi iskeä yllättäen.
Joskus käy noin, aivan liian monelle. Se on harmillista.
 

Käyttäjän kaikki runot