Muistan kun lähdit pois
Olit viaton vilpitön
Et ollut syyllinen mihinkään
En ikinä syytä sua
Enkä unohda koskaan
Tämä on sinun muistolle
Ikävä on kauhea ja
Mentävä silti eteenpäin
Vaikka oli vaikeaa
Juominen ei auttanut yhtään
Vaan tuhosi kaiken ja teki siitä helvetin
Kynttilä sun muistolle tiedän että
Et tule enään koskaan takaisin
Lepää rauhassa oot turvassa nyt
Selite:
Veetin kuolemasta on jo puoli vuotta aikaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavaa kerrontaa rakkaan poismenosta tuonpuoleiseen. Voimia sinulle.