Huhtikuu julmin kuukausi

Runoilija Sebastian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun saa pahan olon purettua ja muutettua sanoiksi se helpottaa paljon sekä tunteet sanoiksi
 

Huhtikuu on kuukausista julmin,

se työntää sireenejä kuolleesta maasta,

sekoittaa muiston ja pyyteen,

kiihoittaa uneliaita juuria kevätsateella.

Talvi piti meidät lämpiminä, kietomallamaan lumeen

ja unohdukseen, kätkemällä elämän

hivenen kuiviin juuri kyhmyihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, todellakin, huhtikuu paljastaa kaiken talvella heitetyn esille, likaisena tunkkaisena kuluneena, kunnes vihreä ruoho peittää sen alleen, kauniisti kerrot kevääntulosta ja talven lämmöstä

Toivon pilkahduksia
surumielisessä runossasi.
Jäin ajatuksiin...

 

Käyttäjän kaikki runot