Tänään tulee muistot mieleen
Sinun syntymäpäiväsi on
Onnee sinne tuonpuoleiseen
Toivon että sinun on hyvä olla
Lepää rauhassa kaikella kunnioituksella
Sytytän kynttilän sinun muistollesi
Ei ehditty kunnolla hyvästelemään
Kun lähdit pois maailmasta
Ikävä on kauhea ja kova
Vaikeaa ja tuskaa
Selite:
Veeti täyttäisi tänään 11-vuotta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi