Ensin sairastuivat linnut
kallioon kytketyt linnut
ja vasta kärsimysten päästä
vuosien
oli sikojen vuoro
ja oi,
kuinka me linnut
lauloimme
Selite:
ei anneta kenenkään pysäyttää meitä, saavat juosta perässä - tai meidän kanssa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jännästi kirjoitettu runo. Pidin.