Teit elämästäni helvetin
Vuosia sitä kestin, vaihtoehtoja ei ollut
Vihasin heikkouttani, johon pakotit minut
Vihasin itseäni, koska en ollut rakkautesi arvoinen
Toivon, että jonain päivänä tuska viiltää sydäntäsi
Yhtä terävästi, yhtä syvältä, kunnes tunnet
Millaista on elää helvetissä. Joka päivä, joka hetki.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rankkaa tekstiä...
Sivut