Kuljen pettävällä jäällä
Muistoni riivaavat minua alati painajaisissani
En halua nähdä, mutta minut pakotetaan katsomaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kuljen pettävällä jäällä
Muistoni riivaavat minua alati painajaisissani
En halua nähdä, mutta minut pakotetaan katsomaan
Kommentit
Megahyvä <3
Sivut