Palaan aina mielessäni niihin hetkiin
Kun minut häväistiin näyttämöllä
Kaikki syntini esillä ja sinä vain nauroit
Miksi et näe
Kun kuolen yksin hiljaisuudessa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Palaan aina mielessäni niihin hetkiin
Kun minut häväistiin näyttämöllä
Kaikki syntini esillä ja sinä vain nauroit
Miksi et näe
Kun kuolen yksin hiljaisuudessa
Kommentit
Niin koskettavaa...
Satuttava runosi on, haavoittuneen laulu.
Sivut