Sinä herätät minussa kivun, unohdetun salaisen tuskan
Uskoin, että rakastit
Uskoin, että rakastin
Luvattu maa ei ollutkaan meitä varten
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sinä herätät minussa kivun, unohdetun salaisen tuskan
Uskoin, että rakastit
Uskoin, että rakastin
Luvattu maa ei ollutkaan meitä varten
Kommentit
Hauras ja joskus se näin;)
erittäin kaunis...
Sivut