Olen elossa Sydämeni hämärä laskee sointuja Totuus palaa tulessa Hetki aikaa rakastaa Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.1.2012 0:00 Nightqueen Kauniita sanoja.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.1.2012 0:00 Yönsilmät Hyvä - tykkäsin tästä!. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Kauniita sanoja..
Hyvä - tykkäsin tästä!.
Sivut