Peitän todelliset kasvoni, rumat ja epämuodostuneet. En usko enää ihmiseen, en rakkauteen. Rakkaus tappoi minut, vaikka sen pitäisi parantaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Peitän todelliset kasvoni, rumat ja epämuodostuneet. En usko enää ihmiseen, en rakkauteen. Rakkaus tappoi minut, vaikka sen pitäisi parantaa.
Kommentit
rankkaa eli loistavaa kerrontaa pidin paljon. runon minälle toivon voimia
Sivut