Kylmä, pimeä tähtitaivas
Katson ylös, Linnunrata loistaa kaukaisuudessa
Niin kaunista, että sieluun sattuu
Huokaus hiljaisuudessa, yksinäinen kyynel poskellani
Yön pimeys seuranani, nyt ja aina
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä se valkeus voittaa, usko vain. noin sanon kuudenkymmenen vuoden kokemuksella;)
Sivut