Ystävä-päivä

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ystävä
niin valtaisa asia

Ystävä 
kulkee elämän matkan mukana

Ystävä
olet hetken vain
jo riennät pois ehkä loukattuna

Ystävä 
emme ole täydellisiä
en minä 
ehken et sinäkään

Ystävä 
anteeksi annatko
vai et 


Onko ystävyyttä ollutkaan
sitä
jään
ikuisesti
miettimään​
Selite: 
Ystäville ja kavereille Ystävyyspäivää ❤🌹❤
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-jokaista meitä on loukattu anteeksi antamisen ja myötä-elämisen teemat toistuvat vuorotellen?
Ystävänpäivää sinnekin <3
tykkään tästä tämä haastaa, olet kyllä oikeassa ystävyys on jotain muuta, kuin kaveruus, se on voimakas ja sen voiman laatu on hyvin erilainen kuin Amor rakkaudessa.

Ystävänpäivää sinulle runoystäväni.
Hyvä ystävänpäiväruno ja hyvää ystävänpäivää sinulle!
ystävyyttä hiljaista, riemukasta huutoa
ystävyyttä sydänten, toveruutta toiveiden
ihmisiä käsikkäin, elämä lämmittää sydäntäin
- sieluinspiraatio syntyy runosi tunnelmissa
voimaa ystävyydestä
 
Ihanaa päivää Sinulle myös <3 Pysäyttävän hienosti ystävyyttä pohdit.
 

Käyttäjän kaikki runot