Tämäkin on totta

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Onnellinen mielessä vain
hetki
ohikiitävä

ajassa kymmenen vuotta


mikä 
yhtälö ​
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastahan se eilen-ajatus. Pidin runoistasi. Kiitos runoilijalla!
On siinä selkeä yhtälö... Ja upee runo siitä
milloin onnen oivaltaa
sen ken aina muistaa saa
kultaa kantaa rinnassaan
rakkauden nautintaa
 
Hieno ja napakka on runosi, hyvää kalevalan päevää :)

Puolet elämän iloista
on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista.
- O.S. Marden

 

Käyttäjän kaikki runot