En tahdo
ajatella pahaa oloani
En tahdo puhua siitä,
Enkä kirjoittaa.
Liian kauan,
on sydämessäni
ollut painoa,
sen vuoksi,
en tiedä kuinka
kauan enää kestän
Koska;
Täällä on suru,
täällä on pimeys,
ikuinen kuolema
ja kyynelten satama
Täällä ovat varjot
ja punaiset kalliot,
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi