Myrskyn Puutarha

Runoilija Athos

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.4.2017
Viimeksi paikalla: 25.1.2018 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1994

 
Miksi en rakkauttani jakaa saa? Senkö kaksi ihmistä vain omistaa? Vain sinä ja minä. Tänään ja huomenna. Vielä eilen Minä ja kaikki te... Se saa sinut epäilemään "Etkö minua rakastakaan?" Voi rakas, Miksi en rakastaisi.. Yönhämärässä Kun päälläsi tanssin Keinun ja antaudun vietäväksesi Annan sinun nauttia itsestäni Ottaa sen Minkä haluat ottaa. Saat koskea Ja olla koskematta. Niin; "Miksen rakastaisi?" Jos se oli eilistä Ja tänään En haluakaan tanssia. En halua kenenkään vietäväksi, Vaan otettavaksi Revittäväksi juuriani myöten. "Mutta rakas, et ole repijä.." "Olet hoivaaja hellä ja turvallinen" Koitat tämän kieltää. Kyllä sinä osaat minua raastaa. Luuhun asti, Eivät sanasi Tai kyntesi koskaan yllä. Anna minun tulla ja mennä Kuin myrsky. Suojaudu, Kun riehun ja riepottelen. Koettelen kehoani Ja rakkauttamme. Anna minun etsiä tuuleni, Joka aamun noustessa minut riepottelee Takaisin helliin käsiisi kesyttää. Ja taas hetken, Olen sinun rakastaa.
Selite: 
"Sun aika kukkaan on puhjeta/ Kohti taivasta kurkottaa" Olen taas luonut itseni uudestaan ja opettelen jälleen kirjoittamaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa kerrontaa! Mutta onko rakastelu rakkauden mitta? Siinäpä kyssäri.
Niin..Siinäpä kysymys. Joillekin on ja joillekin ei. Toiset eivät erota seksiä rakastelusta ja toiset uskovat sen olevan sama asia.
Ei ole opettelua, vaan loistavasti sujuvaa kirjoittamista.
Oiva teksti!Pidän sisällöstä mutta yhteen pötköön kirjoitettuna hieman sekava.
 

Käyttäjän kaikki runot