</3

Runoilija Athos

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.4.2017
Viimeksi paikalla: 25.1.2018 18:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1994

 
Erotaan
Lähdetään
Eri suuntiin kävellään
Se mitä ei voida hajottaa
Jaetaan
Laatikoihin pakataan ja unohdetaan.
Ei koskaan tätä elämää ollutkaan.
Mitä käteen jää
kuluneita vuosia menneessä.
Turhia toivoja toisillemme
Meissä ei elänyt kuin haave harhainen.
Ikuinen kehä pettymysten
Ja sitä kierrettiin,
Syviin uriin hautauduttiin.
Jäimme paikoilleen
Kierroksia vain keräämään.
Vuosia kuluttamaan.
Aikaa tappamaan.
Odottamaan..
Ehkä joskus tältä tieltä suistutaan..


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus eroaminen on oikea ratkaisu, vaikka sattuukin.
 

Käyttäjän kaikki runot