Sinä olet hirveän hyvä
lyömään seinään
minun päätäni
Etkä sinä lopeta,
et sitten millään
vaikka jo hiljaisuus
välillämme
huutaa kurkku suorana
lyömään seinään
minun päätäni
Etkä sinä lopeta,
et sitten millään
vaikka jo hiljaisuus
välillämme
huutaa kurkku suorana
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Heti alussa lukija saa kokea mielessään sen tuskan, minkä ensimmäinen kokonainen lause sinne iskee. Ja edetessä tuska kasvaa, muodostuen lopussa mielen verkkokalvoille selvänä kuvana Edvard Munchin tauluksi "Huuto"!
Tuon tyyppisen tunteen runosi toi mieleeni, sitä lukiessani.
Kahden ihmisen välille syystä tai toisesta muodostunut sanattomuus, alkaa ajan myötä muistuttamaan suossa vellovaa lätäkköä.