Kipu

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

En tiennyt aiemmin,
että ihmisen sisällä voi olla näin paljon tuskaa.
Nyt sen tiedän.

En uskonut milloinkaan,
kaipaavani ketään näin kovasti.
Tänään uskon.

En jaksa yksin, en pysty mihinkään.
Miten voi sattua näin paljon,
en kykene ymmärtämään.

Tämä tuska on nyt vain käytävä läpi,
päästettävä irti menneestä.
Onhan tämän pakko joskus helpottaa.
Milloin se joskus on,
sitä en tiedä.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipu ei koskaan katoa...siihen vain turtuu...

Aika parantaa,mut ei kadota...

Hieno runo, voin samaistua.

Suosikkeihin <3

runossasi on.. kaunista se.. aina viimeiseltä riviltä löytyy.. main point..

 

Käyttäjän kaikki runot