Tahdon kertoa

Runoilija suzanna871

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ,mitä teet toiselle ihmiselle, palaa sinulle kolminkertaisena takaisin.Sekä hyvä että paha.
 

Mulle on vaan paljon helpompaa,
sanoja runon muodossa vuodattaa.

Tahdon vain kertoa ja tehdä asioihin selkoa,
sun pitää tietää etten tunteitteni vuoksi tunne pelkoa.

En enää pelkää edes sitä että muhun sattuu,
se on elämää ja siihen pitää vaan tottuu.

Mä en oo se hento prinsessa joka pitää tornista pelastaa,
elämä on tehny musta vahvan, koska vaikeudet opettaa.

Jos joskus vuokses kyyneleitä vuodatan,
säästän yhden ja sen sulle lahjoitan.
Se ei muistuta sua mun särkyneestä sydämestä,
vaan kertoo että oot mulle jotain tärkeetä.

Mieluummin tunnen, rakastan ja elän riskillä,
kuin että katuisin sitä mikä jäi tekemättä.
Elämän oppikoulu antaa usein vaihtoehdoiksi tuplan tai kuitin. Sun takia oon valmis pelaamaan panoksin suurin.

Mä en ole täydellinen, enkä missiainesta.
Mut en kai silti kovinkaan huono malli naisesta.
Ja jos tässä pelissä saan lopulta vain sen kuitin,
oon onnellinen, että edes koitin.

Selite: 
Riimittelyä pitkän tauon jälkeen.. Yhdelle tärkeälle.. <3 :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot