Meitä huijataanko ja sekös meitä pelottaa

Runoilija f00cdc537223348fb7d024984b864cf4

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.12.2018 18:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.11.2024

Yön yksinäinen istuja,kynä ja paperia... Vittumainen velmuilija,onneton räpeltäjä....
 

vetivät maton alta , rukoilijalta
suurempaan voimaan , uskovalta
tieteen nimissä on ennenkin
tehty asioita julmia , kauheita
opittu olemaan pelossa

jumalanko ?

oman hallituksen , terrorismin
rahatalouden rattaiden puristuksen

pään sisäisen painitatamin mäiske
korvissa kaikuu ja soi
jatkuvana jyskytyksenä
lama tulee , lama tulee

Bin laden ja Bush , Hitler ja Stalin
joskus pöydässä tuonelan , kortteja vaihtaa
kuolleen miehen käsi , kaikilla käsissään
sinua huijataanko , harhaan johdetaan

PELÄTKÄÄ , PELÄTKÄÄ PERKELE
JUMALAAKO ?

Obama tulee ja pelastaa
pelastaa vai tuomitsee
pelätkää
Jumalaako ?

itseäsi, toimiasi, ja tekojesi seurausta

myöhästyit,
jäit tästä jaosta pois
ja vain tässä jaossa olisi ollut kuvakortteja
suuria valtteja
elämän kortit hukkasit, onnen avaimet pudotit
sinua huijataanko ? pelottaako ?

tuulentuiverruksessa väistelet , lentäviä esineitä
tornadot ja tsunamit, nyt tulee trombit
kaunis ja turvallinen kukkiva ketosi, taivaan tuuliin
Herää , herätkää, pelottaako ?

lehtolapsena turvallisessa pienessä pumpulisessa
kehdossa
täällä pohjoisessa, täällä suomessa
ei pelättävää
ei terrorismia
ei lamaa

HERÄTKÄÄ, PELOTTAAKO

Jumalaako pelätä pitäisi
jos ensin uskoisi

itseensä...

vetivät maton alta, paperitehtaan duunarilta
rikkaalta vaalirahoittajalta
velallisen epärehellisyydellä, valtion velkaa
kuka maksaa, ketä pelkää, kenen puolesta

PELÄTKÄÄ
PELÄTKÄÄ , PERKELE

keneen uskoa, mitä pelätä,
mitä tehdä elämällä ?

Selite: 
Pitkästä aikaa... Ja jälleen sellainen monisäikeinen Antakee armoo No ainakin tuore...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot